Home > Low Fps > Low Fps X850xt

Low Fps X850xt

Im getting really anoyed, even my old pc (P4 3GHz, X850 XT PE, 1gb RAM) got better fps on fully low settings. So basically, newer isn't always better when it comes to graphics drivers. I run at [email protected] Texture-Med, Effects-Med, Geo-Med, Terrain-Low, Lighting-low, Shadows off, global light-low, AA- 4x, texture filt-low. el_zeitounPosté le 16-08-2005à18:11:47ya pas la VSynchro qui serait activer dans les drivers graphique, car si tu as un ecran plat a 60 hz bas ca peut venir que de la delirium_2​3bientot

Thanks anyway sirrobin4everSep 10, 2007, 10:18 PM Glad to hear that you fixed it. YukitanPosté le 15-08-2005à22:07:23J'aimerais bien mais je n'ai aucun moyen de faire une Photo. Et aussi un AntiVirus en ligne dont j'oublie toujours le nom ... You COULD have just lowered your texture quality to medium to fix this problem, since medium textures use about half as much RAM as high textures.At high textures, BF2 uses about

Can't find your answer ? So basically, newer isn't always better when it comes to graphics drivers. GACKT ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !Dual nehalem Xeon e5520 / 16 GB DDR3 / GTX 280 Top

I then reinstalled BF2 on this hard drive and played to see if there was any change in performance. Just wanting to know just incase there is some way to help it until i get a new computer(which I should be getting soon) feel free to ask as many questions Overclock.net is powered by Fandom Games |FAQ|Support|Privacy|ToS|DMCA|Site Map BF2S Forums Expected better graphics with my new X850XT PE card. explains it.

Also explains why Counter-Strike Source runs only at 40 FPS on everything low and 800x600 too... Ask ! Forgot your password? http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=1694667 I run at [email protected] Texture-Med, Effects-Med, Geo-Med, Terrain-Low, Lighting-low, Shadows off, global light-low, AA- 4x, texture filt-low.

This is comparable to other pc's of similar spec. I get around 15-40 FPS(25 averge) throughout all maps. That explains why I get like 40 FPS on everything high. Reply Reply post #5 of 75 9/20/09 at 10:21am Thread Starter DanielF50 4.0 GHz Joined: Oct 2006 Location: Hampshire, England Posts: 343 Rep: 8 (Unique: 8)

J'ai laissée tournée le PC pendant 15 minutes sans rien lui faire faire... https://rage3d.com/board/showthread.php?t=33832558 I had exactly the same issues when I first installed LFS. I have the EXACT same problem. by NoelC › Tesoro Zone Balance Gaming Chair by WilliamGayde › Crucial Storage Executive, Version 3.38 by AlphaC › Samsung Magician 5.0 by AlphaC View: More Reviews New Articles › Why

While playing CSS (at fully low graphics), I noticed that during spawn and in some firefights my FPS drops to 30ish (from only 100fps) on a 46 player server which is Last edited by Tomtheman70, Fri, 26 Jan 2007 01:54. #25 - srdsprinter Fri, 26 Jan 2007 03:26 srdsprinter S2 licensed Joined : Thu, 4 Mar 2004 23:14 Posts : 2081 Quote Try using the Omega Driver, delete the files in the BF2 cache dir (there is another one in SF), startup BF2 and let it optimize the and shaders. I'm running the latest Omega drivers (Ati's won't let me to [email protected] for some damn reason and goes to 85hz which my monitor doesn't support).

specs are in my sig, so i don't think it would be your powersupply. Full Review Thermaltake PS-SPR-0850FPCBUS-R Smart Pro RGB 850W Zero Fan 80 PLUS... Full Review New Posts All Forums:Forum Nav:HomeSubscriptionsPrivate MessagesWho's OnlineForumsOverclock.net ForumNew MembersOverclock.net Related News and InformationOverclock.net Member PollsOverclock.net Contests and PromotionsForum Platform Help and Discussion Bugs and Technical IssuesSubmit a Bug ReportResolved solved What computer rigs inc graphics cards where used to make films like dispicable me and how much did they cost?

I replaced it back to where it should be and tried the game again. might be a stupid question, but any resident antivir? It's some off-brand 420W (17A to the 12v), which should be enough to power the card since I don't have many HD's.

Reviewed by Jedson3614 Power supplies are a vital piece of hardware needed to power your entire computer.

Merci tout de même. temps were fine, the x850xt runs hot, but doesnt even kick the fan up till an outrageous 90C... by Stronghold › HighPoint RocketRAID 2720SGL 8-Port PCI-Express 2.0 x8 SAS/SATA... Voila le soucis: Depuis hier ...

Verifie la temp de ton P4, CG et aussi si les ventilateurs tournent. with the ati radeon9800 pro the issue is gone?! We are in this one together. Initial impressions, I must say I'm very pleased.

I will run 3DMark 2005 and post back tonight. The X850XT is certainly good enough to run those settings with good framerates. il enchaine les cycles à vide pour pas cramer) Message édité par Gigathlon le 15-08-2005à03:01:00PublicitéPosté le 15-08-2005à03:00:17YukitanPosté le 15-08-2005à03:27:51Hmm, sur le coup j'ai un peu de mal à comprendre comment je Enfin je vois pas trop comment cela a pu arriver mais je vois mal (également) comment le changer.

but the only thing i want is gaming. The tress appear very blocky from a distance. In catalyst, I set my: -aa and af to max (8 and 16 i believe). Do you have one or want to buy one?

No temporal i believe. -i dont think adaptive aa either -catalyst ai set to max quality -mipmap detail level max quality I set all in game graphics to max. We are in this one together. tout ce qui aurait pu cramer c'est la diode elle-même, auquel cas il me semble qu'en dernier recours tu dispose d'une option "thermal throttling" à désactiver dans le bios. People are still making the mistake of grabbing very pricey 6800U's when they could get 7800's for alot less.

the cpu stays 30s-low 40s, stock clocked and large zalman cooler on. More like a high performance laptop solved If i use an adapter to plug USB 3.0 into USB 2.0 slot will it still perform like USB 3.0? Maybe I need to kill all of ATI's processes.I have reinstalled drivers twice with no effect. and you've practically built a new comp from scratch but it still persists..

solved Radeon HD 7570 not performing like it should... Yeah, I didnt think it would be the mobo, but as I got 600 points less in 3dmark06 with this board (compared to my old UD3R) I wanted to make sure Le truc étant tout de même que j'ai tout mis au minimum ... new cats or omega?

Normal racing I get about 60-70 and if it's just me I see up to 100, possibly more. Do you run something stupid like Norton antivirus? So long as you have some way of fixing the divider. You also might want to change renderer.allowAllRefreshRates from 0 to 1 in the VideoDefault.con file.edit: I'm running AMD 3200, 2 gigs RAM Last edited by Rakasan (2006-01-19 14:09:04) 2006-01-19 05:43:10 #21